.
Owner



Diaries The Owner Links


wishlist :)




azam 2014 n selamanya :).

puasa sunat isnin khamis.
hntar parents g mekah.
kahwin.
kereta sendiri.
dekan.
wanna be pro. chef


music :).


musik bagaikan irama dalam kehidupan


their words :).


siapa aku 5 tahun akan datang?

Selasa, 11 Jun 2013 | 1 Sweet Sour Comment

Assalamualaikum


broommm ~~ hehe. rasa mcm lama x singgah dalam blog sendiri ni. Maklum lah xda idea nak menaip. hehe. but malam ni rasa nak tulis abt impian ja. hanya merancang, tapi sebaik-baik perancang Allah SWT.

kembali kepada tajuk,
siapakah aku lima tahun akan datang?

  •  insyaAllah jika dimurahkan rezeki dan keizinan daripada Allah SWT , sis nk tamatkan pengajian sis dalam bidang engineering peringkat master. semua ni akan berlaku pada lima tahun akan datang. adakah realiti mahupun fantasi? mendoakan semua ni menjadi satu realiti.

  • insyaAllah 5 tahun akan datang. sis nak mencari kerja tetap. so boleh la strt simpan duit. boleh la bantu keluarga. pegang duit sendiri ni la yang duk diimpikan sangat :) nak beli itu beli ini . nikmat dunia :D

  • mungkinkah berkahwin? atau still single . :D Hanya Allah yang menentukan. dalam fikiran ni selalu terfikir, sapa la jodoh sis. Moga2 jodoh yang baik la. kalau bleh nk yang budak ipg tu :D *angan2

look , sis sendiri pun ada angan2. hampa pun mesti ada kan? hehe. tapi kita hnnya mampu merancang disamping berdoa :D 

by the way sesebuah kejayaan tu datang dari hasil usaha kita dan izin Allah. chaiyokkk ! selagi kita berusaha,,insyaAllah ada hasil dia :D

#baru2 ni dapat results. Alhmdulillah cukup utk masuk U :)

miss uyun :')


Older Post | Newer Post