.
Owner



Diaries The Owner Links


wishlist :)




azam 2014 n selamanya :).

puasa sunat isnin khamis.
hntar parents g mekah.
kahwin.
kereta sendiri.
dekan.
wanna be pro. chef


music :).


musik bagaikan irama dalam kehidupan


their words :).


second syawal

Rabu, 31 Ogos 2011 | 0 Sweet Sour Comment

assalamualaikum,...
fuh arini mmg penat sgt2....maklum lah rya skan gila arini,,,hahha...
td p rya umah cikgu masturah....5 org pegi...
huhuh....sis sowg ja girl...but its ok ja...hehhe...cgu masturah jamu kami mcm2...kuih2 rya,kerepek,spageti n mee hun tomyam...huhuh...sedappp owwwhhh...like3...
lpas p umah cgu...sis ngn depa p kuala jerlun....jauh la jgak,,amek msa 45 mnt nk smpai sna....dlm perjalanan nak ke sna mmg malang skli...kasut jtuh tgah trfic light...nseb adik ada...swuh dia amek sat....malu gila2...pastu ada g bnda x elok jd....terkna muntah spa nth kat kaki msa bwa moto tu....adessss,,,mmg bebai thap gaban arr...huhuh....sis smpai sna dlm pkui 1 lbih gak la...actually we all pegi kuala jerlun,coz ada umah terbuka kat umah abg leh....so sis p awai skit...p tlong mak apa yg patut la....mmg rmai tetamu yg dtg...p sna tu leh la berknalan ngn KAK CIK abg leh yg stay kat KL tu....syok ckp ngn dia,sportg sgt2...huhuh....dlm pkui 3 plak...ammar n the geng pown mai la....lbih kurg 6 org gak la...huhuh....segan ngn depa.....tpi sis blik pkui 3,30 ....sbb adik dah hingaq....hahha...dia tu sja la...bukan leh dok lma2....sblum nak blik tu,kak char mai,,,xpa la...slam2 ngn dia dlu...bru sis blik...huhuh...hehe...blik ngn hati yg sronok...suka2....
lpas p kola....sis move truih umah cousin...ada wat mkn2 gak...tudiaaa haaa...mkn skan arr rini...buncit owh bucit,,,hahahhaah.....

p/s ::: sis happy sgt2...sbb leh ckp2 ngn kak char,kak az,kak dila,mama dorg,kak cik,mak abg leh,,,,kmi dah mcm stu fmily td....hehe..suka2...

Older Post | Newer Post